Tervetuloa sivuille

SIVUston SISÄLTÖ (mm. tämä etusivu :) ) ON PAHOIN VANHENTUNUT - PÄIVITETÄÄN, KUN EHDITÄÄN...

Olen nykyisin melko vähän mukana politiikassa. Yhteiskuntamme edes hitusen ekologisemmaksi ja tasa-arvoisemmaksi tekeminen toki jatkuu työssäni kaupunkisuunnittelijana ja yksikön päällikkönä sekä muussa tekemisessäni kotona ja erilaisissa järjestöissä (tällä hetkellä mm. Elävät Kaupunkikeskustat ry, Green Building Concil Finlandin Kestävät alueet -toimikunta...); ei innostukseni tai tarve näihin asioihin mihinkään ole muuttunut eikä kadonnut, foorumit vaan ovat eri aikoina ja tilanteissa erilaisia. 

 * * *

Tartuin pitkästä aikaa taas toimeen sivujen päivittämiseksi. Esittely on vanha tuttu: näillä sivuilla esitellään nainen ja olennainen. Ja puhutaan yhteiskunnasta, politiikasta ja tietenkin liikenteestä, joka sekin asiana edellä olleiden linkkien takana esiteltäviä naista ja olennaista yhdistää... 

Olen ehdokkaana syksyn 2012 kunnallisvaaleissa. VAALINUMERONI ON 627.

Vaaliteemoja ja vaalikonevastauksia löydän viereisen sisällysluettelon linkkien alta.  

Tämä etusivu päivittyy harvoin. Blogia yritän periaatteessa päivittää useammin, ainakin herättää sen reilun vuoden kestäneeltä tauolta. Blogikirjoituksia saa oikein mieluusti kommentoida, vaikka suoraan blogiin - ellei kommenttikenttä näy valmiiksi, se tulee näkyviin kommentoitavan kirjoituksen otsikkoa klikkaamalla - tai henkilökohtaisemmin sähköpostiviestillä. Itse asiassa jonkinlaista kommentoitia joko kirjallisena tai livenä tavatessa jopa kaipaa, ettei tule yksinpuhelun oloa. Monologin kirjoittaminen jäsentää tietenkin omia ajatuksia, mutta muuten se ei kyllä tee maailmaa yhtään valmiimmaksi. Kaksinpuhelu saattaa jo tehdäkin, eikö vaan?

Blogia helpommin ajatusten tai huomioiden ilmaiseminen ja kommentoiminen (tai vain "tykkääminen") tapahtuu toki naamakirjassa. Toistaiseksi facebook-profiilini on julkinen. Kavereiksi hyväksyn kuitenkin vain sellaisia ihmisiä, jotka olen tavannut kasvotusten.

Vaaliasioiden sivuja olen päivittänyt tällä kertaa melko kevyesti, sillä tavoitteeni ekologisemmasta ja oikeudenmukaisemmasta maailmasta on pysynyt ihan samana kuin ennen ja voin siten johdonmukaisesti jatkaa vaaliteemoissakin samalla linjalla kuin aiemmissa vaaleissa. 

Ehdokkuus on tietenkin kunnia (minut pyydettiin ehdokkaaksi jo vuosi sitten ja nimettiin heti Tampereen vihreiden ensimmäisten ehdokkaiden joukossa, mistä voin ehkä päätellä, että ainakin joku joukko ihmisiä on ollut toimintaani politiikan kentällä kovinkin tyytyväinen... ;) ), mutta myös jatkoa tutkimusretkelläni yhteiskuntaan sen kaikkine hyvine ja huonoine puolineen. Suuri mielenkiintoni yhteiskunnan toiminnan ymmärtämiseen ja intoni sen oikeudenmukaisuuden ja ekologisuuden kehittämiseen ei ole kadonnut mihinkään, päinvastoin. Mutta sittenkin aion tällä kertaa tehdä hieman erilaisen vaalikampanjan. Pakottoman ja varsin pienen sellaisen. Kyllä, kampanjaani voi osallistua: parasta mitä voit tehdä kampanjani hyväksi, on kertoa mahdollisesti hyväksi havaitsemastasi valtuutetusta/ehdokkaasta tuttavillesi. Ehkä joku heistä löytää puolestaan omillekin ajatuksilleen vastakaikua ja rohkaistuu taas kertomaan edelleen. En kerää tukiryhmää enkä tarvitse raha- tai tavaralahjoituksia, koska em. ehdokkuudesta tiedottamisen tapa ja itselleni tärkeiden asioiden eteenpäin vieminen ei itse asiassa vaadi esitteitä, videoita, nettisivujen uudistamista tai ylimalkaan muitakaan vaaliponnistuksia. Poikkeuksena "vaaliponnistusten" joukossa on vaalikopilla päivystäminen ja erilaisiin tilaisuuksiin osallistuminen: menen näihin vaalitouhuihin mieluusti, koska haluan tavata erilaisia ihmisiä, keskustella kaupungin toiminnasta ja kertoa omista tähänastisista kokemuksistani, vaihtaa ajatuksia, oppia uutta, ymmärtää erilaisia näkökulmia, ideoida, kehittää ja kehittyä. Juuri tämä on ihan parasta sekä vaaleissa että yleensä politiikassa.

Sivustolta löytyy myös lisätietoa taakka- eli kuormapyöristä ja esteettömyyden huomioimisesta kaavoituksessa.

Edelleen siis lämpimästi tervetuloa sivuilleni. Klikkaa lihavoituja linkkisanoja tai viereisen valikon linkkejä ja siirry peremmälle! Ota yhteyttä, jos haluat keskustella jostakin asiasta tarkemmin. Tai tehdä jotakin sellaista ekologisuuden tai oikeudenmukaisuuden parantamiseksi, jota on kivempaa ideoida tai toteuttaa yhdessä.

 

Kommentteja


Sivu 1 0 ( 0 Kommentteja )
©2006 MosCom

Kommentoi: Tervetuloa sivuille...

Kirjoita kommenttisi:

Nimi: (pakollinen)

E-mail: (pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi ei näy sivuilla - ainoastaan sivuston ylläpitäjälle
Kotisivu: (vaihtoehtoinen)Kommentti: [BBcode]


Salasana unohtunut?