1080 upeaa ääntä!

K I I T O S  suurenmoisille äänestäjilleni ensikertalaiseksi (ja vielä kunnallispolitiikassakin tuntemattomaksi sellaiseksi) aivan mykistävästä äänimäärästä. Olen hyvin onnellinen ja otettu kaikesta osakseni tulleesta kannustuksesta, tuntemattomienkin ihmisten lämminhenkisistä toivotuksista, toinen toistaan asiallisemmista, älykkäämmistä ja innostavammista kysymyksistä, kommenteista ja aloitteista sekä kampanjan aikana niin kasvotusten kuin sähköpostitsekin käydyistä mainioista keskusteluista.

K I I T O S  tukiryhmälleni ja muille ystävilleni kaikesta tekemästänne työstä, panostuksesta ja jaksamisesta, 14000 jaetusta esitteestä, henkisestä tuesta ja osallistumisestanne oman kampanjani lisäksi myös Pirkamaan Vihreiden yhteisten tapahtumien ja tempausten järjestelyihin.

K I I T O S  neljälle yksityishenkilölle Vihreiden keräystilille nimenomaisesti minun kampanjaani varten korvamerkaten lahjoitetuista rahoista - nämä lahjoitukset olivat neljä lahjoitusta enemmän kuin koskaan uskalsin edes toivoa saavani ja pienen budjetin kampanjalleni iso ilo!

K I I T O S  kanssaehdokkailleni yhteistyöstä, iloisista kampanjahetkistä, mainioista tapahtumista sekä kampanjan varrella vain parantuneesta yhteishengestä. Toivottavasti saan tavata teitä jatkossakin, myös teitä muilla paikkakunnilla asuvia.

K I I T O S  työnantajilleni joustamisesta työaikojeni suhteen ja vilpittömästä kannustuksesta - työntekijän menettämisen uhallakin ;)

Vielä erityinen kiitos perheelleni: pienelle pojalleni, joka osaltaan on tehnyt väsymätöntä, ihailtavaa ja hellyyttävää vaalityötä toitottamalla kuukausikaupalla niin tutuille kuin tuntemattomillekin aurinkoisesti että "mun äiti valitaan kohta eduskuntaan!", ja tärkeimpänä tukenani tässä kaikessa jaksaneelle miehelleni, joka vaalikampanjan ajan on lähestulkoon yksin joutunut pyörittämään perheen arjen. Te olette korvaamattomimmat aarteeni ja suurimmat rakkauteni, te kaksi.

 
< Edellinen   Seuraava >

Kommentteja


Sivu 1 0 ( 0 Kommentteja )
©2006 MosCom

Kommentoi: 1080 upeaa ääntä!...

Kirjoita kommenttisi:

Nimi: (pakollinen)

E-mail: (pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi ei näy sivuilla - ainoastaan sivuston ylläpitäjälle
Kotisivu: (vaihtoehtoinen)



Kommentti: [BBcode]