HS:n vaalikone + kevyet kuulumiset

Minunkin vastaukseni on viimein julkaistu HS:n vaalikoneessa. Useampi ihminen ehti jo kysellä ja ihmetellä, miksen ollut vastannut. Olinhan minä! (tästä enemmän "Vaaliteemat ja muita lisäyksiä"-blogikirjoituksen kommenteissa...)

Vielä pieni ja nopea blogin kevennys: taitaa olla minun onneni, ettei eduskuntaa valita arvalla. Viimeksi blogiin linkittämässäni satunnais-vaalipelissä ei arpaonni kyllä ainakaan minua suosi! Sen sijaan miehelläni on uskomaton tuuri: kone arpoi minut juuri hänen ehdokkaakseen, ja sepä onkin ainokainen ääni, jonka olen toistaikseksi tähän satunnais-eduskuntaan saanut. ;)

Tosielämän vaalipeliin liittyen saan hämmästyksekseni niin tutuilta kuin ihan vierailtakin ihmisiltä sähköpostipalautetta. Vaikka ulkona esitteitä jaellessani sain kertaalleen perinpohjaiset haukut siitä, että minun ja muiden Vihreiden takia on Karjalakin menetetty (mikä on aika mielenkiintoinen kanta siihen nähden, että puolue huomenna juhlii vasta 20-vuotista olemassaoloaan), sähköpostissa tuleva palaute on ollut kerrassaan hyväntuulista, positiivisella tavalla analyyttistä ja sydämellisen kannustavaa. Kiitos siitä!

 
< Edellinen   Seuraava >

Kommentteja

yksi kysymys Kirsikka, vuokraisitko asunnon työttömälle, romanille tai esim kolmen lapsen yh-isälle??? oli ikävä kuulla ettet, ja minä kun meinasin sinua äänestää. Kannattaisiko näin ennen vaaleja pitää pienempää suuta??

Kommentoinut kohta työtön yh, 02/28/2007 19:09

Olen tosi pahoillani siitä, että työtön yh-isä löi luurin korvaan ja sain törpön tyypin maineen ennen kuin ehdin tarkemmin selittää mitä tarkoitin sanoessani, ettei asunto ehkä sovellu teille. Asetin sanani harkitsemattoman suoraan ja pyydän anteeksi, että tarpeettomasti loukkasin.

Kyseinen asunto ei mitä ilmeisimmin sovellu pohjaratkaisultaan eikä tyyliltään lapsiperheen asunnoksi. Ensiksikin oma perheeni muutti siitä pois juuri tästä syystä, siitäkin huolimatta että asunto oli meille hyvin mieluinen. Toisekseen olen muutama vuosi sitten asuntoa edellisen kerran vuokralle tyrkyttäessäni esitellyt sitä ihan tarpeeksi monelle lapsiperheelle, jotka totesivat yksi toisensa jälkeen etteivät tilat toimi heidän tarpeisiinsa. Minusta oli reilua kertoa tämä suoraan puhelimessa - on sekä asunnon etsijän että vuokralle tarjoajan kannalta turhaa sopia sen näyttö turhaan.

Etnisen taustan perusteella en teitä syrji. Senkin kerroin myös puhelimessa.

Toivon perheellenne kaikkea hyvää. Toivottavasti pian löydätte sekä sopivan asunnon että uuden, entistä paremman työpaikan.

Kommentoinut Kirsikka, 02/28/2007 22:59

 1 
Sivu 1 1 ( 2 Kommentteja )
©2006 MosCom

Kommentoi: HS:n vaalikone + kevyet kuulumiset...

Kirjoita kommenttisi:

Nimi: (pakollinen)

E-mail: (pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi ei näy sivuilla - ainoastaan sivuston ylläpitäjälle
Kotisivu: (vaihtoehtoinen)



Kommentti: [BBcode]