Vaaliteemat ja muita lisäyksiä sivuille

Olen viimein saanut lisättyä sivulleni vaaliteemani. Minulta on kyselty myös linkkejä vastauksiini vaalikoneissa: olen koonnut niitä omalle sivulleen "Kysymyksiä ja vastauksia" sitä mukaa kun olen saanut vastattua. Isoimmista Helsingin Sanomien vaalikone on vielä täyttämättä ja lukuisiin pienempiin kyselyihin vastaamatta. (Olen erityisen harmissani tajuttuani juuri, että olen näköjään missannut pahemman kerran Pirkanmaan Yrittäjien kyselyn aikarajan - yrittäjäasioissa en ole asiantuntija, mutta kiinnostunut yrittäjyydestä ja kilpailukykyyn liittyvistä asioista olen silti, ja näistä asioistakin haluaisin mieluusti kuulla ja keskustella enemmän.)   

Kannustan edelleen käymään keskustelua politiikasta ja elämästä yleensä (osa asioista näyttää nimittäin erehdyttävästi siltä, kuin ne eivät mitenkään liittyisi politiikkaan) näiden sivujenikin kautta. Kysymyksiä saa esittää, kirjoituksiani kommentoida ja keskustelua kommenttikirjoituksinkin sivuillani käydä - eilen olen jälleen saanut mainioita kommentteja blogiini, erityinen kiitos niistä! Jos ei halua kysymysten tai kommenttien näkyvän julkisesti ja tasapuolisesti kaikille, voi minulle toki myös lähettää sähköpostia tai soittaa.

Parasta ehdokkuudessa on ollut mahdollisuus tavata uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja toisaalta uppoutua vanhojenkin tuttujen kanssa ihan uusista aiheista käytäviin innostaviin keskusteluihin. Jatketaan sitä!

 
< Edellinen   Seuraava >

Kommentteja

Hophop, täytähän se Helsingin Sanomien vaalikone myös. :) Aikapitkälle samoja kysymyksiä kuin muissakin mutta se on 'markkinointikanava' siinä missä muutkin vaalikoneet (ja minua kiinnostaa mielipiteesi parista asiasta).

Kommentoinut Kimmo, 02/23/2007 22:17

Olen täyttänyt sen, vieläpä ihan ajoissa! Vaan tästäpä ei Hesari varoittanut ehdokasta etukäteen: jätin tieten tahtoen 'minkä kahden isoista puolueista pitäisi olla pääosa seuraavaa hallitusta'-kohdan palluran laittamatta (perustelut ja painotuksen kevennys oli kyllä), ja siitä hyvästä vastauksiani ei 'vajavaisina' sitten julkaistu lainkaan! Vaikka lykkäsin sen pallurankin sinne heti kun kuulin tästä, ei kuulemma mikään auta: loput vastaukset julkaistaan kerralla 27.2., ei ennen. Kankeaa on Hesarin touhu, ja reilua olisi mielestäni tosiaan ollut ilmoittaa etukäteen että joka kohtaan on vastattava täppäsien kera, ei vain sanallisesti!

Mutta hei, kysyä saa muutenkin, tässähän sitä ollaan! Puhelin, sähköposti ja nettisivu toimii, ja mieluummin keskustelen ihmisen kanssa kuin vaalikoneen. Mistä halusit kuulla mielipiteeni?

Kommentoinut Kirsikka, 02/23/2007 23:35

Juu siis ei mitään tarkempaa, tarkoitin helsingin vaalikoneen muista vaalikoneista poikkeavia kysymyksiä noin yleisesti.

Kommentoinut Kimmo, 02/25/2007 00:11

 1 
Sivu 1 1 ( 3 Kommentteja )
©2006 MosCom

Kommentoi: Vaaliteemat ja muita lisäyksiä sivu......

Kirjoita kommenttisi:

Nimi: (pakollinen)

E-mail: (pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi ei näy sivuilla - ainoastaan sivuston ylläpitäjälle
Kotisivu: (vaihtoehtoinen)



Kommentti: [BBcode]