Vaalien jälkeinen elämä

"Olen ihmetellyt, miten jaksat kirjoittaa niin paljon sitä blogiakin" päivitteli Ystävätär puhelimessa, juuri kun olen tuntenut pitkän pätkän huonoa omatuntoa kirjoittamattomuudesta. Mutta ehkä hän tarkoittikin paljolla 'pitkästi kerrallaan', ei 'usein'... ;)

KIITOS 780 ÄÄNESTÄ!

Olen ollut vaalien tuloksesta iloisen yllättynyt, mitä muuta voisin ollakaan! No, hieman perhosia vatsassa myös tulevan valtuustotyön suhteen. Alun vauhdikkuus ja tietty kaavamaisuus ("näin on ollut tapana") on ollut uutena valtuutettuna hämmentävä, mutta opettavainen kyllä.

Erityiset kiitokset vielä kaikille teille, jotka olette henkilökohtaisesti jaksaneet kirjoittaa sähköpostiviestejä, kysyä, keskustella ja antaa palautetta. Sellaisen yhteydenpidon toivon jatkuvan. Olen ajatellut tuoda politiikkaa ja kulloinkin esillä olevia hankkeita jatkossa jonkinlaiseen oman tukiryhmän tapaiseen keskustelupiiriin (saa ilmoittautua mukaan! :) ), toisinaan myös yleisemmin vihreisiin keskustelutilaisuuksiin. Tampereen vihreiden mainio järjestösihteeri Salla on puuhaamassa "politiikkapajaa" vihreän politiikan avartajaksi, keskustelufoorumiksi, aloitedynamoksi ja osaltaan kansalaisten poliittiseen keskusteluun osallistumisen ja kuulemisen keinoksi. Ehkä voin yhdistää "oman tiimini" siihen? Odotan, että saamme yhteensä jotakin hyvää aikaan osallistumisen(kin) saralla.

Kuluneella viikolla olen ollut vähäisellä vapaa-ajallani melko työllistetty Tampereen polkupyöräilijöiden asioissa. Olen viimeviikkoisen hallituksen kokouksen pohjalta laatinut ja lähettänyt yhdistyksen kannanoton pyörien pysäköintitilan saamiseksi pysäköintitaloihin ja samasta aiheesta mediatiedotteen sekä kirjoittanut alustavan tekstin yhdistyksen lausunnoksi Hämeen- ja Itsenäisyydenkatujen pyörätiekokeilusta. Niitä pieniä askelia maailman parantamiseksi tämäkin.

 

 
< Edellinen   Seuraava >

Kommentteja


Sivu 1 0 ( 0 Kommentteja )
©2006 MosCom

Kommentoi: Vaalien jälkeinen elämä...

Kirjoita kommenttisi:

Nimi: (pakollinen)

E-mail: (pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi ei näy sivuilla - ainoastaan sivuston ylläpitäjälle
Kotisivu: (vaihtoehtoinen)



Kommentti: [BBcode]