Samaan aikaan toisaalla

Mielenkiintoisilla tilaisuuksilla on tapana osua samalle päivälle samaan aikaan. Viime torstaina olin työmatkalla, joten missasin samalla sekä 1) Dodon kaupunkisuunnitteluryhmän koolle kutsuman tapaamisen, jossa pyrittiin kartoittamaan järjestöjen yhteistyömahdollisuuksia ilmastonmuutoksen torjunnassa, 2) Moreenian paneelin (jonka vuoksi em. tilaisuutta aikaistettiin tunnilla, koska osallistujien arveltiin olevan paljolti samaa porukkaa) että 3) Tampellan tunnelin esittelyn yleisölle, joka sattui olemaan näiden kahden ympäristöihmisiä kiinnostavan jutun kanssa samaan aikaan.

Huomenna olen menossa panelistiksi TAMYn (Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan) ympäristöviikon autotonta keskustaa tai sellaisen mahdollisuuksia/mahdottomuuksia käsittelevään paneeliin. Ja eikös samaan aikaan toisaalla ole pormestarin asettaman keskustankehittämistyöryhmän järjestämä yleisötilaisuus! Kaipa tämä on silkkaa sattumaa, mutta välillä tulee kyllä mieleen, että tilaisuuksia järjestetään ihan piruuttaan päällekkäin. Jos opiskelijoille mainostetaan paremmin yliopiston ympäristöviikkojen tapahtumaa, opiskelijoita ei ehkä riitä keskustan kehittämistyöryhmää tapaamaan, ja sittenhän voidaankin sanoa, että eipä tuntunut nuoria kiinnostavan, ei tarvitse toiste edes yrittää osallistaa...

Noh, pakkohan päällekkäisyydet on kuitenkin anteeksi antaa. Itsekin olin mukana hyväksymässä Tampereen polkupyöräilijöiden vuosikokouspäiväksi keskiviikkoa 9.4., joka myöhemmin ilmeni olevan myös Vapriikin Velomania-näyttelyyn liittyvän Iiris Helkaman Jopo-luennon kanssa päällekkäin. Pyöräilijätkin joutuvat harmillisesti valitsemaan kahdesta hyvästä.

Mitä tästä voi päätellä? Eipä kai mitään muuta kuin että kevät on sekä yhdistysten ja yhteiskunnallisten aktiviteettien kannalta aktiivista aikaa.

 
< Edellinen   Seuraava >

Kommentteja


Sivu 1 0 ( 0 Kommentteja )
©2006 MosCom

Kommentoi: Samaan aikaan toisaalla...

Kirjoita kommenttisi:

Nimi: (pakollinen)

E-mail: (pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi ei näy sivuilla - ainoastaan sivuston ylläpitäjälle
Kotisivu: (vaihtoehtoinen)



Kommentti: [BBcode]