Rakennusalan ekologia etenee säädöksin

Jotakin hyötyä määräysten kiristämisuhkauksistakin: "Yit aikoo jatkossa suunnitella ja rakentaa ainoastaan matalaenergiataloja", ja ainakin Tekniikka&Talouden artikkelin mukaan kannustimena tähän on nimenomaan tarve tavoittaa kiristyvien määräysten taso hyvissä ajoin. Usein tuntuu, että ohjaaminen määräyksin on nuivaa ja ilkeää, mutta näköjään se kuitenkin johtaa oikeisiin askeliin.

Kun vielä jatkossa päästäisiin siihen, että firmojen ihan oikeana tavoitteenakin olisi toimia ekologisesti ja eettisesti, ei vain saavuttaa määräysten minimivaatimuksia taloudellisten sanktioiden pelossa... Vai liekö sillä lopulta väliä, mikä se ensisijainen motiivi on, kunhan tulos on maailman elinkelpoisuuden kannalta järkevä.

 
< Edellinen   Seuraava >

Kommentteja

On SE Pirkka-lehti nyt varmaan jo tullut jokaiseen talouteen, johon on tullakseen. Hieno juttu oli siinä teidän perheestä. Meillä esikoinen vaatii äitiä järkkämään myös sen kuvan samaan lehteen yhtä isolla... :)

Toinen postilaatikon kolahdus tällä viikolla oli S-liikkeen jäsenkirje, jossa tuli asiakasomistajille äänestyslippu ja palautuskuori. Hauska huomata, että tarjolla on oikein vihreä lista! Mars heti kaikki äänestämään näissä 'välivaaleissa'!

Kommentoinut Heidi Boström-Vesola, 03/28/2008 13:56

 1 
Sivu 1 1 ( 1 Kommentteja )
©2006 MosCom

Kommentoi: Rakennusalan ekologia etenee säädök......

Kirjoita kommenttisi:

Nimi: (pakollinen)

E-mail: (pakollinen)
Sähköpostiosoitteesi ei näy sivuilla - ainoastaan sivuston ylläpitäjälle
Kotisivu: (vaihtoehtoinen)



Kommentti: [BBcode]