1080 upeaa ääntä!
19.03.2007

K I I T O S  suurenmoisille äänestäjilleni ensikertalaiseksi (ja vielä kunnallispolitiikassakin tuntemattomaksi sellaiseksi) aivan mykistävästä äänimäärästä. Olen hyvin onnellinen ja otettu kaikesta osakseni tulleesta kannustuksesta, tuntemattomienkin ihmisten lämminhenkisistä toivotuksista, toinen toistaan asiallisemmista, älykkäämmistä ja innostavammista kysymyksistä, kommenteista ja aloitteista sekä kampanjan aikana niin kasvotusten kuin sähköpostitsekin käydyistä mainioista keskusteluista.

K I I T O S  tukiryhmälleni ja muille ystävilleni kaikesta tekemästänne työstä, panostuksesta ja jaksamisesta, 14000 jaetusta esitteestä, henkisestä tuesta ja osallistumisestanne oman kampanjani lisäksi myös Pirkamaan Vihreiden yhteisten tapahtumien ja tempausten järjestelyihin.

K I I T O S  neljälle yksityishenkilölle Vihreiden keräystilille nimenomaisesti minun kampanjaani varten korvamerkaten lahjoitetuista rahoista - nämä lahjoitukset olivat neljä lahjoitusta enemmän kuin koskaan uskalsin edes toivoa saavani ja pienen budjetin kampanjalleni iso ilo!

K I I T O S  kanssaehdokkailleni yhteistyöstä, iloisista kampanjahetkistä, mainioista tapahtumista sekä kampanjan varrella vain parantuneesta yhteishengestä. Toivottavasti saan tavata teitä jatkossakin, myös teitä muilla paikkakunnilla asuvia.

K I I T O S  työnantajilleni joustamisesta työaikojeni suhteen ja vilpittömästä kannustuksesta - työntekijän menettämisen uhallakin ;)

Vielä erityinen kiitos perheelleni: pienelle pojalleni, joka osaltaan on tehnyt väsymätöntä, ihailtavaa ja hellyyttävää vaalityötä toitottamalla kuukausikaupalla niin tutuille kuin tuntemattomillekin aurinkoisesti että "mun äiti valitaan kohta eduskuntaan!", ja tärkeimpänä tukenani tässä kaikessa jaksaneelle miehelleni, joka vaalikampanjan ajan on lähestulkoon yksin joutunut pyörittämään perheen arjen. Te olette korvaamattomimmat aarteeni ja suurimmat rakkauteni, te kaksi.

 
Postilaatikkopahoinvointia
11.03.2007

Muutaman viime päivän kaikki perheeltä ja vaalikopilta liikenevät hetket olen jakanut vaalimainoksia. Enpä ole voinut olla hätkähtämättä sitä hyvin- ja pahoinvoinnin vastakohtaisuutta, joka vyöryy vastaani jo postilaatikoista. On ilmeisen pitkään rikkinäisinä repsottaneita laatikoita ja laatikoita, joista roikkuu ulos vettyneenä viikko tai pari sitten jaettu äänestysoikeuslipuke. Vastakohtana on huoliteltuihin telineisiin aseteltuja laatikoita, joihin asukkaiden nimet on kirjoitettu kukkasin koristelluin kaunokirjaimin. On rappukäytäviä, joissa haisee viina ja tunkkaisuus; on rappuja, joissa kodikkaat ovimatot ja iloiset "tervetuloa"-kyltit kertovat asukkaiden hyvinvoinnista. Sellaisilla alueilla kuin oma Härmäläni ne ovat vieri vieressä, lomittain: rikkaat rakkaat; köyhät, hyljätyt, syrjäytyvät, parjatut.

Kadulla juttelen pullokassia raahaavan, osan hampaistaan menettäneen ei-niin-kovin-vanhankaan miehen kanssa. (Erikoinen pyörä saa ihmiset hymyilemään ja juttelemaan, hyvin erilaisetkin ihmiset.) Ystävällisesti suhtautuu: sinähän se olet fiksu ja positiivinen likka, ja että vielä oman kylän likka ehdolla eduskuntaan! "Jos olisit vapaa nainen, menisin sun kanssa naimisiin!" Viereisellä kadulla huoliteltu herra siistissä autossaan hidastaa kohdallani, irrottaa ratista näyttääkseen peukkuja oikein kahdella kädellä!

Minäkin elän täällä. Ihmettelen millä ilveellä jakaisin vähän rakkautta talosta toiseen.

 
Kuluttajalla on valtaa muuttaa maailmaa
09.03.2007

Pikaisesti täydestä sähköpostilaatikosta poimittu uutinen hankkeesta, joka toteutuessa on tosi hyvä askel kuluttajuuden merkitysten näkyvämmäksi tekemisessä:Tekniikka&Talouden artikkelin teksti alla. Pitänee hommata linkki ko. tietokantaan tältä omaltakin sivulta, tällaista työtä haluan toki olla tukemassa ja tietoa hankkimassa, lisäämässä ja välittämässä osaltani.

 

Eettisen kuluttamisen tietokanta nettiin
(Tekniikka&Talous uutiskirje/Eero Holmila 9.3.2007 - klikkaa alkuperäiseen artikkeliin tästä

Suomen kuluttajaliitto aloittaa eettistä kuluttamista tukevan hankkeen, jonka tavoitteena on luoda internetiin eettisen kuluttamisen tietokanta. Tietopankkiin on tarkoitus kerätä kattavasti julkaistua tietoa eettisestä ja ympäristöystävällisestä kuluttamisesta.

Tietokannan tavoitteena on helpottaa tiedon saantia kiinnostusta herättävästä eettisestä kuluttamisesta. Keskitetyn tietopankin avulla myös tiedon hyödyntäminen ja vertailu helpottuu.

Palvelu suunnataan laajalle yleisölle, joten sitä voivat hyödyntää niin kuluttajat, toimittajat, tutkijat, viranomaiset kuin päättäjätkin. Sen sisältö kerätään kuluttajaliiton mukaan yliopistoista, ammattikorkeakouluista, kansalaisjärjestöistä, lehdistä, tieteiskirjallisuudesta ja viranomaistahoilta.

Hankkeessa ovat mukana Suomen kuluttajaliiton lisäksi Kuluttajavirasto, Kuluttajatutkimuskeskus ja Turun ammattikorkeakoulu. Liitto haastaa kaikki eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneet mukaan tämän tietokannan kehittämiseen.

 
<< Alkuun < Edellinen 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Seuraava > Loppuun >>

Tulokset 139 - 141 / 165